Wat is Semi Permanente make-up?

 

Met semi permanente make-up bedoelen we het pigmenteren van de wenkbrauwen of eyeliner met een permanente make-up machine. Met Semi permanent wordt bedoelt dat het pigment (de kleur) na maximaal 3 jaar uit de huid vervaagd of volledig verdwijnt.

Semi permanente make-up is daarom ideaal voor iedereen die hun uiterlijk willen verbeteren maar niet de rest van hun leven dezelfde look willen.

 

Met de techniek van semi permanente make-up wordt met behulp van zeer fijne naaldjes die in een naaldmodule zijn bevestigd met een speciaal handstuk pigmentkleur in de huid ingebracht. Omdat de kleur dichter bij het oppervlak wordt ingebracht, zijn de lijnen en kleuren strakker en zeer fijn.

Er is geen tot weinig kans op migratie (uitloop van het pigment) onder de huid.

 

In tegenstelling tot microblading kun je met de machine verschillende technieken uitvoeren zoals volle wenkbrauw creëren, poederwenkbrauw of een natuurlijke opvulling dmv haartjestechniek (hairstrokes).

Lees hier wat microblading is. 

 

Hoe verloopt een behandeling?

We beginnen met een intake gesprek en bespreken uw wensen en we bespreken eventuele vragen die u heeft naar aanleiding van het voorzorgformulier. Dit formulier ontvangt u na het eerste contact die wij hebben gehad. Hierin staat wanneer er geen SPMU gezet mag worden en waar u op moet letten voor dat u naar de afspraak komt.

 

Daarna ga ik de vorm van de wenkbrauwen voortekenen en bekijken we samen naar uw wensen.

Kijkend naar uw huidtype en haarkleur en wens wordt de kleur bepaald.

Wanneer u en ik tevreden zijn gaan we beginnen met de behandeling en zal ik zorgen dat u zo comfortabel mogelijk de behandeling ondergaat. Denk hierbij aan uw favoriete muziek op de achtergrond, het niet koud hebben, enz..

 

Na afloop zult u gelijk het resultaat zien en bespreken we de nazorg van uw SPMU. De nazorg is erg belangrijk i.v.m een goede en mooie genezing. Het nazorg formulier krijgt u ook mee naar huis.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u hier contact opnemen.

 

Rock it, Beauty heeft een vergunning van de GGD voor het zetten van PMU. U kunt dit controleren op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Deze vergunning geeft aan dat Rock it, Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.