Zonnen bij Rock it, Beauty

MEGASUN 5600

Een mooie bruine kleur, een vitamine D boost, even tot rust komen? Dat kan onder onze MEGASUN 5600. Een krachtige zonnebank met P2 lampen die u voorzien van een flinke dosis vitamine D, schouder- en gezichtsbruiners, aqua fresh, aroma, airco, muziek. Alles naar uw wens instelbaar. Voor informatie en zon advies staan wij u graag te woord. Zonnen kunt u zonder afspraak, maar wilt u de megasun reserveren voor een bepaalde tijd dan kan dat ook. 

 

EASYCARE

Een lichtere huidtype of wilt u verzekerd zijn van de meest geschikte dosis zonlicht?Onze Megasun is uitgerust met de easycare, een uniek systeem waarop de zonnebank precies kan zien hoeveel zonlicht uw huid nodig heeft. D.m.v. een sensor waarmee u uw huid op uw wangen en binnenkant van de polsen aanraakt wordt de maximale UV straling voor uw huid berekent. De megasun stelt zichzelf direct in op uw huidtype........verantwoord zonnen noemen we dat. Wij helpen u bij dit proces.

MEGASUN 5600 prijzen

 

15 min - €14,00

18 min - €15,00

20 min - €17,50

Bij verantwoord zonnen is het ook belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Wij verkopen zonnebankproducten van het nummer 1 merk Australian Gold, Designer Skin, Botanica. Wil je eerst een product testen dan kun je een zakje van 15 ml kopen. Bevalt het product je dan krijg je bij aanschaf van de flacon het aankoopbedrag van het zakje terug. Try before you buy.